Zonnenpanelen

Zonnepanelen

Voor particulieren en bedrijven

Jouw persoonlijke zonnesysteem

Verigo nstallatietechniek is installateur van Zonnepanelen: dé zonnepanelenspecialist van Limburg en Brabant. Wij kijken altijd eerst of het dak geschikt is en verwerken dit in een persoonlijk rapport, waarin advies geven wordt over de investering, de opbrengsten en over welke zonnepanelen en omvormer het beste passen. Altijd een zonnestroomsysteem met hoogwaardige en betrouwbare materialen tegen een all-in prijs.

Installatie zonnepanelen

Akkoord met de prijs? Dan gaan we aan de slag. Voor een optimale levensduur van de installatie is het belangrijk dat deze goed gemonteerd wordt.
 
Binnen één dag installeren onze vakkundige installateurs probleemloos het zonnestroomsysteem. Tijdens de installatie wordt alles in samenspraak tot in detail afgewerkt. De installateurs hebben ruim de tijd om alles perfect af te werken. Hiermee zorgen we dat de panelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige en bereikbare plek hangt. Na de installatie wordt het systeem uitgelegd. Wij werken veilig en volgens de laatste normen.
Facebook